LGMG Europe BV breidt organisatie verder uit

LGMG Europe BV, sinds 28 september 2018 gevestigd te Spijkenisse, heeft haar organisatie aanzienlijk uitgebreid.

Na de eerdere aanstellingen in januari dit jaar, van Hans Aarse als Senior Adviser (zie eerder artikel) en Maurice Jassies als Sales Manager Benelux (zie eerder artikel), is per 1 april 2019 Ronan Mac Lennan in dienst getreden als Sales Manager voor de regio’s Groot-Brittannië, Ierland, Scandinavië en Europese Key Accounts. Ronan is voor velen een inmiddels bekend gezicht met een ruime ervaring in de hoogwerker industrie. Hij begon zijn carrière in 2002 als Export Sales Manager voor de Ierse onderneming Height For Height Ltd. te Dublin; hij vestigde zich in 2008 in Nederland om van daaruit verder te werken aan de uitbouw van de internationale aspiraties van Height for Height Ltd. in Europa.

Ronan trad in 2009 in dienst bij Genie Industries waar hij tot november 2013 werkzaam was als After Sales en Used Equipment Manager. Vanaf 2014 werkte hij als Independent Construction Machinery Broker binnen de hoogwerker industrie in de EMEAR regio en was vanaf augustus 2017 tot eind maart 2019 werkzaam als Sales Manager Central Europe voor GMG Inc.

Ronan Mac Lennan

In gesprek met Ronan Mac zei hij: “ik ben opgetogen dat ik deel uit ga maken van de LGMG organisatie op een moment waarop zij zich gecommitteerd hebben aan de Europese markt met de oprichting van LGMG Europe BV. LGMG heeft nog geen lange geschiedenis in de hoogwerker sector maar is een zeer grote fabrikant van constructie machines met een lange geschiedenis en zeer ambitieuze toekomstplannen. Ik kijk er naar uit om met onze klanten samen te werken en LGMG te zien uitgroeien tot een belangrijke speler binnen de wereldwijde hoogwerker industrie.”

LGMG Senior Adviser, Hans Aarse voegde daaraan toe: “Het behoeft geen betoog dat wij ingenomen zijn met de komst van Ronan binnen onze organisatie, die zich in een snelle ontwikkelingsfase bevindt. Ronan brengt ons een toegevoegde waarde aan ervaring, algemene productkennis en netwerk. Zijn sociale vaardigheden staan buiten iedere discussie en hij is een graag geziene gesprekspartner binnen onze industrie. Verder stemt het ons uiteraard tevreden dat wij kort voor aanvang van bauma 2019 nu ons commerciële team kunnen introduceren. Het voltallige LGMG Europe team staat van 8-14 april a.s. tijdens bauma 2019 klaar om een ieder hartelijk te ontvangen op de stand van LGMG, Lingong Group Jinan Heavy Machinery Co. op het Freigelande, ingang Zuid, stand FS.1105/9.”

Technical en Product Support Manager

Gelijktijdig met Ronan is op 1 april ook ERIK DE BRUIJN als Technical en Product Support Manager in dienst getreden. Erik zal verantwoordelijk zijn voor het totale technische proces, product support management en technische trainingen. Erik was in de afgelopen 20 jaar in gelijke functies werkzaam bij de voormalige UpRight dealer in Nederland, van 2005 tot eind 2011 voor Platform Sales Europe BV en tot eind 2017 voor fabrikant Snorkelift als Product Support Engineer. Ook Erik komt over vanuit zijn huidige positie bij GMG Inc.

“Erik heeft zijn sporen ruimschoots verdiend als technisch hoogwerker specialist met een brede kennis van vele merken hoogwerkers. Hij heeft altijd een klantgerichte benadering en is een harde werker met een no nonsens mentaliteit. Onzer zijn leiding zal op korte termijn inhoud worden gegeven aan de stroomlijning van de technische organisatie en de verdere personele invulling van onze technische dienst en after sales service” aldus Hans Aarse.

Erik de Bruijn

Overig nieuws