Klubb lanceert noviteiten op Bauma

Klubb K21B op een Jinbei Granse bestelbus

De Franse fabrikant van hoogwerkers, Klubb, lanceert drie nieuwe producten op de Bauma.

De K21B van 11,2 meter gemonteerd op een Jinbei Granse bestelwagen, is speciaal ontworpen voor de Chinese markt, in samenwerking met Renault Brillance. Het biedt maximaal zes meter bereik, en de productie is gepland om te beginnen in september.

Het bedrijf lanceert ook een 10.2 meter K20 gemonteerd op een Isuzu D-Max 4×4 pick-up, met aluminium telescopische arm en een reikwijdte van vijf meter. De pick-up bevat een crewcabine en is ontworpen voor onderhoud aan straat- en verkeerslichten.

Het bedrijf zal ook een K20 gemonteerd op een Peugeot Partner-bestelwagen laten zien met een milieuvriendelijke, batterijaangedreven Green Pack-optie waarmee de hoogwerker kan worden gebruikt zonder dat de motor van het voertuig draait.

Overig nieuws