LGMG lanceert nieuwe hoogwerkers tijdens Bauma

Op 8 april opende de Bauma-tentoonstelling in 2019 in München, het grootste evenement in de wereldwijde bouwmachineindustrie. 

Samen met andere internationale fabrikanten van hoogwerkers presenteert LGMG 13 soorten hoogwerkers, zoals (ruw terrein) schaarhoogwerkers, knik-telescoop hoogwerkers en spinhoogwerkers.

Op 8 april om 11 uur ‘s ochtends werd de “LGMG New Look of Aerial Working Platform Products Release” gehouden op de LGMG-stand op Bauma, en de nieuwe look van de hoogwerkers die de kenmerken van het merk LGMG vertegenwoordigden, was groots gepresenteerd. De release van de nieuwe look is ontworpen om de merkherkenning en het concurrentievermogen van LGMG op de internationale markt verder te verbeteren. De conferentie werd onder andere bijgewoond door de Executive Vice President van China Construction Machinery Industry Association Su Zimeng, voorzitter van de Lingong Group Wang Zhizhong, voorzitter van de LGMG Yu Mengsheng, general manager van de LGMG Zhikai Yin, plaatsvervangend algemeen directeur van LGMG Wang Guochao en PB Lifttechnik Duitsland President Dieter.

De “nieuwe look” -producten hebben de volgende kenmerken:

1. De hele productlijn is geüpgraded met meer merkherkenning en gericht op eenvoudig onderhoud;

2. De volledige productlijn vertoont nu belangrijke technische verbeteringen om een ​​optimale betrouwbaarheid te garanderen. Zhi Kaiyin, general manager van de LGMG, zei in zijn toespraak: “LGMG houdt zich aan de internationale ontwikkelingsstrategie en heeft twee dochterbedrijven gevestigd, LGMG Europe en LGMG USA, gericht op gelokaliseerde werking en dicht bij de markt staan. Het is de eerste en enige Chinese fabrikant die een eigen Europese faciliteit heeft opgezet voor door China ontwikkelde en geproduceerde hoogwerkers. LGMG Europe is toegewijd om klanten uitgebreide ondersteuning te bieden bij verkoop, reserveonderdelen, services, training en demonstratiesystemen. De huidige markt staat vol met uitdagingen en kansen. Ik hoop dat Europese klanten zich bij ons zullen voegen om getuige te zijn van de groei en ontwikkeling van LGMG Europe.”

De heer Su Zimeng, executive vice president van China Construction Machinery Industry Association, zei op de persconferentie dat LGMG met de release van de nieuwe LGMG-look “een grote passie heeft voor de internationale markt en we zijn erg verheugd om te zien dat onze engineering- en productie-inspanningen niet alleen worden ontwikkeld in concepten, maar ook worden omgezet naar een actieve marktbenadering om onze klanten te bewijzen dat we op de weg zijn naar internationalisering van LGMG.

Namens PB Lifttechnik Gmbh, de Duitse partner van LGMG, zei Arne Dirckink Holmfeld, Sales Director: “LGMG staat altijd open voor nieuwe kansen en het accepteren van veranderingen en ideeën. PB is van mening dat LGMG een zeer professionele en veelbelovende partner is om een ​​langdurige samenwerkingsrelatie mee op te zetten. Samen kunnen we de markt verkennen en geweldige waarde creëren voor klanten.

Overig nieuws