Volgende APEX Asia twee keer zo groot

De tweede APEX Asia-show in Shanghai zal in omvang verdubbelen; inmiddels is meer dan 90% van de binnenruimte al geboekt en is nu de buitenruimte ook beschikbaar gesteld.

Vierenveertig bedrijven hebben hun stands geboekt voor de beurs, die zal plaatsvinden op het Shanghai New International Expo Center (SNIEC) van 23 tot 26 oktober 2019. Het zal opnieuw gedeeld worden met CeMAT Asia en de International Rental Conferentie (IRC).

Ongeveer 92% van de binnenruimte is geboekt en deze ruimte is 50% groter dan de eerste show in 2017. Daarnaast wordt er ruim 1.500 m2 buitenruimte beschikbaar gesteld, wat een primeur is voor de show. Die buitenzone biedt leveranciers ook de mogelijkheid om hun grootste machines te tonen.

De organisator van de show, Industrial Promotions International (IPI), zei dat de totale omvang van de tentoonstelling bijna het dubbele zou kunnen zijn van die van het evenement in 2017. APEX Asia 2017 bood de grootste verzameling hoogwerkers ooit gezien in Azië, en het evenement van dit jaar zal dat record verbreken. De show wordt georganiseerd door IPI in samenwerking met Access International en KHL Group.

Tot de 44 reeds geboekte exposanten behoren veel van ‘s werelds grootste  fabrikanten zoals JLG, Genie, Haulotte, Snorkel, Skyjack, Dingli, Runshare, Sinoboom, Eastman, Mantall, XCMG en Zoomlion. Er zijn ook een aantal debuterende exposanten, waaronder Sant, Fengchi, Sebang, Guorui, Seastar, Fronteq, Yacontee, Precede, Weilai en Klubb.

Een verandering ten opzichte van 2017 is dat de IRC-huurconferentie nu op de dag vóór de tentoonstelling, op 22 oktober, zal plaatsvinden in het Jumeirah Himalayas Hotel, dat zich direct tegenover SNIEC op loopafstand bevindt. In 2017 vond het IRC plaats in een tijdelijke vergaderruimte binnen APEX Asia. Het verplaatsen van IRC naar het hotel zal ruimte vrijmaken voor de tentoonstelling en de 400-plus afgevaardigden toestaan ​​zich volledig op de conferentie te concentreren en de show de volgende dag te bezoeken.

Een volledige lijst van exposanten en meer informatie is te vinden op www.apexasiashow.com.

Overig nieuws