GAM kiest voor Trackunit

Kantoor en schoolKantoor en school

GAM Alguiler, het grootste verhuurbedrijf van Spanje, zal samenwerken met Trackunit om telematica te leveren voor 18000 machines in zijn vloot. De overeenkomst volgt op succesvolle proeven van het systeem in de Europese en Latijns-Amerikaanse bedrijven van GAM.

De technologie zal GAM in staat stellen nieuwe diensten aan klanten aan te bieden en het gebruik van apparatuur nauwkeuriger te volgen. Met de Trackunit Go-app en Trackunit Manager-software kunnen servicemonteurs machines analyseren en diensten en reparaties op een geschikt tijdstip plannen. GAM is al begonnen met de training, installatie en back-end implementatie van het systeem.

Ana Jorge, directeur van GAM voor wagenpark en logistiek, zei: “Met Trackunit-vlootbeheer kunnen we de voordelen plukken van directe en gemakkelijke toegang tot apparatuurgegevens en kunnen we onze vlootefficiëntie aanzienlijk verbeteren.

“Het implementeren van het nieuwe systeem is een hele klus in de hele organisatie, maar we zijn erg enthousiast over het leveren van een gekwalificeerde en gedifferentieerde service met toegevoegde waarde aan onze klanten.”

Soeren Brogaard Jensen, chief commercial officer van Trackunit, zei; “GAM heeft gekozen om deel uit te maken van iets groters – een ecosysteem van klanten, leveranciers en partners – en ze zien de kwaliteiten en toekomstperspectieven van de Trackunit-oplossing. We kijken uit naar een waardevolle samenwerking.”

Overig nieuws