Mammoet breidt vestiging Westdorpe uit

Mammoet heeft zijn vestiging in Westdorpe, aan de zuidwestelijke grens van Nederland met België, uitgebreid met nieuwe onderhouds- en kantoorfaciliteiten.

De onderhoudsvereisten van Mammoet werden eerder uitgevoerd in de fabriek van het bedrijf in Schiedam maar met een nieuw magazijn en team om de activiteiten te overzien, kan het reguliere onderhoud nu onsite worden uitgevoerd. Het depot Westdorpe bedient ook de Belgische depots van het bedrijf in Antwerpen en Gent en kan nu ladingtests tot 600 ton uitvoeren.

Lokale manager Marlon Roels zei: “We zijn erg enthousiast over de verbeterde service die we onze klanten kunnen bieden met deze upgrades. Ondersteuning van onze Antwerpse en Gentse faciliteiten vanuit een nieuw centraal knooppunt zal onze capaciteiten zowel hier als in België transformeren. Al onze apparatuur is onderworpen aan strikte onderhoudsprogramma’s om hun veiligheid en betrouwbaarheid te garanderen. Dat is kenmerkend voor onze toewijding aan kwaliteit. Nu volledig operationeel, bieden de verbeterde Westdorpe-faciliteiten onze klanten nog sneller toegang tot onze diensten.”

Overig nieuws