Haulotte Australia viert 20e verjaardag

(vlnr) Keith Clarke van Haulotte Australia, Damien Gautier van Haulotte Asia Pacific, Robyne Kerr van Haulotte New Zealand, Alexandre Saubot en Bernie Kiekebosch

Haulotte Australia heeft zijn 20e verjaardag gevierd. 

Het bedrijf werd in 1999 opgericht als de allereerste dochteronderneming van wat toen Pinguely-Haulotte was, buiten Europa.
Bernie Kiekebosch – nu met pensioen – was er vanaf de start en zei: “We zijn begonnen met een beperkt aantal producten in een kleine fabriek in Dandenong South met slechts drie werknemers. Tegenwoordig heeft de Australische dochteronderneming 48 werknemers in dienst en heeft een uitgebreid portfolio van hoogwerkers en verreikers en kan machines leveren in heel Australië en Nieuw-Zeeland.”

Keith Clarke, algemeen manager Haulotte, Australië voegde hieraan toe: “Het vieren van 20 jaar in Australië is een grote prestatie. Ons succes is gebaseerd op sterke klantenrelaties. Haulotte Australia werkt dagelijks om klanten superieure producten en de beste ondersteuning te bieden om hen te helpen succesvol te zijn op de markt. Innovatieve apparatuur en volledig bekwaam personeel hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van het bedrijf.”

Als onderdeel van zijn viering biedt Haulotte Australië haar online-parts klanten een kans om een ​​reis voor twee naar Frankrijk te winnen. De competitie staat open voor elke inwoner van Australië of Nieuw-Zeeland die tussen mei en juni voor meer dan $ 1.000 aan reserveonderdelen bestelt.

Overig nieuws