‘Hire Industry Trusted Supplier’ voor Snorkel

Kantoor en schoolKantoor en school

Snorkel UK is door de Hire Association Europe (HAE) en de Event Hire Association (EHA) als ‘Hire Industry Trusted Supplier’ (HITS) erkend.

Het HITS principe, bedoeld om de standaarden binnen de verhuurindustrie hoog te houden, werd formeel gelanceerd in april 2018, om bedrijven een extra geruststelling te bieden dat hun gekozen supply chain-partner zich volledig inzet om de best practices in acht te nemen.

Snorkel UK, welke ook Ruthmann Bluelift in het Verenigd Koninkrijk vertegenwoordigt, heeft de HITS-beoordeling eind 2018 ondergaan, waaronder een beoordeling van de kwaliteit op het gebied van veiligheid, training, milieu, R & D, productieprocessen, gegevensbeveiliging en andere gerelateerde gebieden, en kreeg de erkenning in januari.

Andrew Fishburn, managing director voor Snorkel UK, zei: “Namens het team van Snorkel UK zijn we erg trots om de HITS-status te behalen. We blijven ons inzetten om de behoeften van de Britse verhuurindustrie te overtreffen met de levering van toonaangevende hoogwerkers, ondersteund door service en support van wereldklasse, en zijn de EHA-leden dankbaar voor hun voortdurende ondersteuning.”

Overig nieuws