Onderhoudsmonteur geëlektrocuteerd in hoogwerker

Kantoor en schoolKantoor en school

Een man is gisteren overleden tijdens het werken op hoogte in Cincinnati, Ohio.

De man LeRoy Garrison, een elektricien bij de openbare diensten van Cincinnati, was aan het werk vanuit een Altec hoogwerker in de noordelijke voorstad van Mount Airy, toen bewoners een grote knal hoorden en een stroomstoring zich voordeed.

Er was echter niemand te zien in de hoogwerker, wel was zichtbaar dat er elektriciteitskabels op de hoogwerker lagen. Toen de hulpdiensten arriveerden, schakelden ze de lokale energieleverancier Duke Energy in om de elektriciteitsleidingen veilig te maken voordat de redding kon beginnen. Toen de bemanning de hoogwerker bereikte vonden ze Garrison, maar het was al te laat.

Cincinnati Public Services publiceerde de volgende verklaring: “Het is met diepe droefheid dat we melden dat LeRoy Garrison Jr., een elektricien voor onderhoud bij CinPubServices, eerder vandaag is overleden aan verwondingen opgelopen gedurende zijn werk. We zullen de vlaggen op alle stadsfaciliteiten ter ere van hem tot nadere kennisgeving verlagen.”

Een onderzoek wordt op dit moment uitgevoerd door de politie en meer info zal spoedig volgen.

Overig nieuws