Samenwerking Dingli en Platform Basket

Kantoor en schoolKantoor en school

De Italiaanse fabrikant van spinhoogwerkers en speciale knikarmhoogwerkers Platform Basket heeft China’s toonaangevende fabrikant voor hoogwerkers, Dingli, tot exclusieve distributeur voor China benoemd.

De beslissing is genomen naar aanleiding van de groeiende interesse in spinhoogwerkers binnen China. Om de nieuwe samenwerking een goede lancering te geven, reisde Dingli’s adjunct-directeur Xu Zhong eerder deze maand naar Italië met een groep van 15 vertegenwoordigers van Chinese verhuurbedrijven om de Platform Basket-faciliteiten in Poviglio bij de stad Parma in Reggio Emilia te bezoeken.

De groep bezocht ook de Magni Verreikers-faciliteit in Castelfranco Emilia bij Modena, aangezien Dingli ook de exclusieve distributeur voor Magni in China is en een belang van 20 procent heeft in het Italiaanse bedrijf.

De Magni-faciliteit is ook de thuisbasis van het Dingli European (Italië) R & D-centrum, dat het nieuwste assortiment van hoogwerkers met Europese specificaties heeft ontworpen, onder het toeziend oog van Magni-eigenaar en oprichter Ricardo Magni.

Overig nieuws