Sinoboom opent in Frankrijk

Kantoor en schoolKantoor en school

Sinoboom Frankrijk werd officieel gelanceerd tijdens een open dag in zijn faciliteit in Tonneins op woensdag vorige week (26 juni).

Sinoboom France wordt geleid door Daniel Duclos, een bekende in de hoogwerkerindustrie die pionierde met de Toucan-productlijn, die werd gekocht door JLG. Hij vestigde vervolgens het verhuurbedrijf Acces Industrie en vervolgens de fabrikant ATN in dezelfde stad.

Hij heeft nu de leiding over Sinoboom France, in samenwerking met het hoofdkantoor van de Chinese fabrikant, in Changsha. Verwijzend naar de nieuwe faciliteit, vertelde hij: “Sinoboom is erg alert op wat nodig is en zal het waarmaken. Chinese apparatuur wordt in Europa geaccepteerd en de apparatuur van Sinoboom is van een zeer hoge kwaliteit.”

Het pand van 2.000 vierkante meter omvat een showroom, een verfinstallatie, een onderhoudsruimte en kantoren in de buurt. Sinoboom France wordt gerund door zeven medewerkers, waaronder verkoop, service en technici.

Overig nieuws