Liebherr levert 10.000e tweedehands kraan

De 10.000e tweedehands kraan met het reparatieteam van Liebherr in Ehingen, Duitsland
Kantoor en schoolKantoor en school

Het Australische verhuurbedrijf MCG Cranes heeft een 350 tons Liebherr LTM 1350-6.1 All Terrain-kraan in ontvangst genomen, de 10.000e tweedehands kraan die wordt geleverd door Liebherr Ehingen.

De LTM 1350-6.1 is uitgerust met een hoofdmast van 70 meter plus 78 meter beweegbare giek en 140 ton ballast. Het is nu de grootste All Terrain-kraan in de MCG-vloot en zal worden gebruikt voor het plaatsen en demonteren van de torenkranen. Het bedrijf heeft ook een afstandsbediening besteld om de kraan met een dolly te bedienen.

MCG mede-eigenaar Glenn Martin zei: “Het ontwerp van de ballast en de Y-guying om de hefcapaciteit te vergroten overtuigde ons vanaf het begin van de kwaliteit van de LTM 1350-6.1.”

Kraanmachinist bij Liebherr Australië, Tom Grady, voegde toe: “We konden vanaf het begin heel goed samenwerken met Mick, Glenn en Danny. De beslissing om de gebruikte kraan te kopen, werd snel gemaakt en alle drie hebben ze ons vanaf het begin tot aan de levering erg gesteund.”

Overig nieuws