JCB investeert in Brazilië

De JCB faciliteit in Brazilië
Kantoor en schoolKantoor en school

De aankondiging werd gisteren gedaan op het Britse hoofdkantoor tijdens een bezoek van de gouverneur van de staat São Paulo, João Doria.

JCB opende zijn productie-faciliteit in Sorocaba, São Paulo in 2001 en investeerde in 2012 nog eens $ 100 miljoen in een nieuwe faciliteit in de stad. De investering maakt deel uit van een plan voor de lancering van nieuwe producten voor de Braziliaanse en naburige Zuid-Amerikaanse markten.

JCB-topman Graeme Macdonald zei: “We hebben een productiefaciliteit van wereldklasse in Brazilië en de vandaag aangekondigde investering onderstreept onze toewijding aan deze belangrijke markt en stelt ons in staat alle groeimogelijkheden die voor ons liggen te benutten. De Braziliaanse markt is in een goede conditie en is de afgelopen 18 maanden aanzienlijk gegroeid en blijft groeien. Er zijn een aantal zeer opwindende kansen in het verschiet.”

Overig nieuws