Nieuw hoofdkantoor voor Haulotte Australië

Het nieuwe hoofdkantoor
Kantoor en schoolKantoor en school

Haulotte is begonnen met de bouw van een nieuw hoofdkantoor in Dandenong South, Australië, in de buurt van Melbourne, Victoria.

De oplevering staat gepland voor november van dit jaar. De moderne nieuwe faciliteit zal 550 vierkante meter kantoorruimte, 3000 vierkante meter opslagruimte / werkplaatsen en 5.300 vierkante meter tuinruimte omvatten.

Haulotte-topman Alexandre Saubot begon het bouwproject met een ceremonie en zei: “Australië is de sleutel tot onze wereldwijde groeistrategie. We vieren 20 jaar aanwezigheid in Australië en kijken uit naar de komende 20 jaar met onze nieuwe dochteronderneming voor verkoop en service.”

Keith Clarke, algemeen manager van Haulotte Australia voegde hieraan toe: “Het nieuwe gebouw zal een grotere voorraad aanhouden en zal de dochteronderneming toelaten beter in te spelen op de logistieke eisen van zijn klanten. Het zal ons in staat stellen om sneller veilige en innovatieve hoogwerkers en verreikers over heel Australië en Nieuw-Zeeland te leveren. De grote reparatiewerkplaats zal onze technische experts helpen om complete diagnoses te stellen en zware reparaties of machinevernieuwingen ter plaatse uit te voeren.”

Bekijk de video over het nieuwe hoofdkantoor 

Overig nieuws