Pedro Torres nieuwe CEO Riwal

Pedro Torres, voorheen COO van Riwal, is met onmiddellijke ingang benoemd als de nieuwe CEO van het bedrijf. De benoeming van Torres is gebaseerd op zijn uitgebreide 25 jaar managementervaring in de internationale verhuursector. In 2012 trad hij in dienst bij Riwal als regionaal directeur en werd hij in 2015 gepromoveerd tot COO.

Door de jaren heen heeft hij sterk bijgedragen aan de positieve operationele resultaten van het bedrijf en de implementatie van The Riwal Way, het programma voor continue verbetering dat de bedrijfscultuur heeft getransformeerd. Samen met René Timmers (CFO) en Søren Rosenkrands (CBDO) gaf hij met succes leiding aan de aanhoudende groei van de internationale activiteiten van Riwal in de afgelopen periode.

Ellen Meijer, lid van de Raad van Bestuur van Riwal, licht toe: “We zijn zo blij dat we vanuit het bedrijf de juiste persoon voor de functie hebben kunnen selecteren. De andere leden van het Executive Management-team van Riwal ondersteunen de benoeming van Pedro Torres volledig. Pedro’s operationele en strategische vaardigheden, evenals zijn vermogen om teamprestaties mogelijk te maken, maken hem zeer geschikt voor de klus.”

Overig nieuws