Safelift’s nieuwe locatie in Abu Dhabi

Hoogwerkerverhuurbedrijf Safelift heeft een nieuwe faciliteit geopend in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten.

De nieuwe faciliteit van 3.250 vierkante meter in Abu Dhabi omvat kantoren, een werkplaats van 930 vierkante meter, een onderdelenmagazijn en tuinfaciliteiten.

Dr. Ali Saeed Al Ameri, voorzitter van Al Shoumoukh Group, sponsor van Safelift’s VAE, zei: “Safelift is een succesvolle onderneming die in de loop der jaren consistent is gegroeid. We zijn begonnen met 12 machines die zijn aangekomen in onze eerste container en sindsdien is het bedrijf nu uitgebreid tot een vloot van enkele honderden machines. Het is een van de meest succesvolle ondernemingen in de Al Shoumoukh-groep van bedrijven.”

Het bedrijf zei dat de nieuwe locatie een combinatie zou bieden van diesel- en elektrische scharen, masthoogwerkers en low-level apparatuur tot 5 meter.

Wayne Taylor, managing director van Safelift, zei: “We zijn ons laatste pand ontgroeid en toen we dit zagen, dachten we dat het zich zeer goed leende voor ons bedrijf en we kunnen dit uitbreiden. Omdat we hier midden in de petroleumsector zitten in het M15-gebied van Mussafah, zijn we ook in de buurt van toekomstige olie- en gasklanten – een sector waar we ons steeds meer op richten, “zei Taylor.

De fabriek in Abu Dhabi zal ook PASMA, IPAF en andere gespecialiseerde opleidingen aanbieden.

Overig nieuws