Riwal breidt uit in Europa

Riwal depot UK Hemel Hempstead

Riwal blijft uitbreiden in Europa door vier nieuwe depots te openen in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Nederland en Kroatië.

Londen (Hemel Hempstead), Engeland

Hemel Hempstead is strategisch gelegen ten noorden van Londen. De nieuwe depotlocatie biedt een directe verbinding met het nationale snelwegennetwerk en de ringweg rond Groot Londen. Het nieuwe depot voldoet aan de hoogste normen op het gebied van milieu- en ecologisch ontwerp, met regenwaterwinning en zonnepanelen op het dak, die voldoen aan het doel van Riwal om steeds duurzamer te worden.

Parijs (Ecquevilly), Frankrijk

Ecquevilly, een stad ten westen van Parijs, is eveneens een nieuwe locatie voor het nieuwe depot in Frankrijk om klanten in de regio Île de France te bedienen. Deze regio, die Parijs en de omliggende buitenwijken omvat, heeft een toenemende behoefte van klanten aan apparatuur voor elektrische apparatuur. Riwal heeft nu drie depots in deze regio, met een vloot van 1.000 machines. Bovendien is het nieuwe depot gecertificeerd om de CACES-training te leiden, een cursus die operators helpt om veilig luchtwerkplatformen en verreikers te leren bedienen, samen met andere soorten veiligheidstrainingen.

Zwolle, Nederland

Zwolle is de locatie van het volgende te openen depot in het vlaggenschipland van Riwal. De centrale ligging van Zwolle is optimaal voor het vergroten van de aanwezigheid van het bedrijf. Het depot wordt gebouwd met het oog op duurzaamheid en gebruikt geen gas. Het is dus in overeenstemming met de klimaatakkoorden van Parijs en de duurzaamheidsstrategie van Riwal.

Rijeka, Kroatië

Rijeka is de op twee na grootste stad in Kroatië en heeft een belangrijke zeehaven aan de Kvarner-baai, waardoor deze strategisch toegankelijk is. Met een economie die sterk afhankelijk is van scheepvaart en scheepsbouw, is Rijeka een uitstekende locatie voor Riwal om een ​​depot te openen om klanten te kunnen bedienen die zich richten op ontwikkelingen in de havenuitbreiding. Het depot zal dicht bij de snelweg naar Zagreb liggen, waardoor het transporteren van machines eenvoudiger wordt.

Pedro Torres, CEO van Riwal, licht toe: “Door nieuwe depots in Europa te openen, streven we ernaar om klanten gemakkelijker oplossingen te bieden. Doordat we dichter bij elkaar zijn, kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn, waardoor ze hun projecten op hoogte zowel efficiënt als veilig kunnen voltooien. Door onze aanwezigheid in heel Europa te vergroten, kunnen we een snellere responstijd hebben, wat de kern is van het leveren van de beste klantervaring.”

Overig nieuws