Haulotte breidt dealernetwerk uit

Haulotte heeft zijn dealernetwerk uitgebreid met drie nieuwe distributeurs.

De nieuwe distributeurs zijn Sterling Access in Zuid-Afrika, Promatex OI op het eiland Réunion en Pie Tnufa in Israël. Medewerkers van alle drie de bedrijven zijn al getraind in Haulotte-producten voor de verkoop van nieuwe apparatuur, onderdelenverkoop terwijl technisch personeel is getraind in het uitvoeren van diagnostische, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.

Didier Mertens van Haulotte Africa zei: “Het combineren van onze technische knowhow met hun diepgaande marktkennis zal de klantervaring en tevredenheid verbeteren. Dit illustreert onze Glocal-aanpak: Think Global, Act Local.”

Haulotte Africa-serviceleider Ahmed Errouissi voegde eraan toe: “Ze worden binnenkort experts in het bedienen en onderhouden van de apparatuur van Haulotte. Ze zullen klanten kunnen adviseren om een ​​geoptimaliseerde bezettingsgraad van de machines en dus een betere winstgevendheid te garanderen.”

Overig nieuws