Loxam neemt deze week Ramirent over

Loxam heeft bevestigd dat haar bod op Ramirent heeft geresulteerd in acceptatie door aandeelhouders die 96,25 procent van het eigen vermogen in Ramirent vertegenwoordigen.

Het heeft ook bevestigd dat het nu deze week door zal gaan met de aankoop van de aandelen, en dat het de resterende 3,75 procent wil verwerven en het bedrijf van de beurs wil schrappen.

Loxam CEO, Gérard Déprez, zei: “Loxam is verheugd om officieel aan te kondigen dat haar aanbod om Ramirent te verwerven succesvol is geweest. Ramirent en Loxam zullen nu hun krachten bundelen om een pan-Europese leider in de verhuurbranche op te bouwen, een financieel veerkrachtig, zeer complementair en geografisch evenwichtig bedrijf dat zijn klanten beter kan bedienen door zijn grotere schaal. Ik kijk er erg naar uit om nauw samen te werken met het getalenteerde en ervaren managementteam en de medewerkers van Ramirent en hen te verwelkomen in de Loxam Group.”

Overig nieuws