JLG ontvangt Cat vendor award

JLG is uitgeroepen tot de Cat Rental Store 2018 Allied Vendor of the Year. Aangekondigd op het jaarlijkse leveranciersevenement van het bedrijf, werd JLG erkend voor zijn productondersteuning en kwaliteitsbeleid, gemak van zakendoen en algemene tevredenheid van leveranciers.

De CAT Rental Store is een gecombineerd wereldwijd netwerk van 1429 dealerbedrijven voor Caterpillar en aanverwante apparatuur, samen met gespecialiseerde tools om aan de meeste behoeften op de bouwplaats te voldoen.

“Het is een enorme eer voor JLG om verkozen te worden als verkoper van het jaar”, zegt David Stewart, vice-president van JLG. “JLG begrijpt volledig het belang van klanttevredenheid en hoogwaardige hoogwerkerapparatuur en we kijken ernaar uit om onze lange en succesvolle relaties met dealers te laten groeien.”

Stewart voegde eraan toe: “Deze prijs is er een die JLG bijzonder waardeert, omdat de Caterpillar-dealers degenen zijn die op de leveranciers stemmen. Wetende dat we dealers op het hoogste niveau ondersteunen, is een bewijs van onze toewijding.”

Overig nieuws