Verton richt pijlen op Europa

Craig Millis (links) en Hefin Evans

De Australische technische hijs- en rotatiebeheerspecialist Verton heeft Craig Millis aangesteld als algemeen manager Europa en Hefin Evans als Europese engineering- en projectmanager.

Millis zal toezicht houden op de expansie en samenwerkingsverbanden van het bedrijf in het VK en de rest van Europa. Hij werkte hiervoor bij supply chain en logistiek bedrijf GRA, waar hij de afgelopen drie jaar directeur is geweest. Daarvoor was hij transformatieleider bij Origin Energy.

Evans komt van elektronicafabrikant Hetech, waar hij sinds het begin van het jaar engineering manager is. Hij begon zijn carrière in 2010 als elektronicaconsultant bij technologiebedrijf Sagentia, voordat hij in 2016 werd benoemd tot systeemingenieur bij Domino Printing. Na twee jaar bij Domino stapte hij over naar zijn rol als engineering manager bij Hetech.

Chief Trevor Bourne zei: “We zijn verheugd dat iemand met de kennis en ervaring van Craig ons nieuwe Europese kantoor leidt. Craig is een zeer gecertificeerde bedrijfsleider met meer dan 20 jaar brede ervaring, waaronder meer dan een decennium in Europa, Noord-Amerika en Azië-Pacific. Hefin heeft een bewezen staat van dienst in het ontwikkelen van innovatieve producten van concept tot productie op kleine en middelgrote schaal.”

Overig nieuws