Point of Rental werkt software bij naar versie 2019

Point of Rental Software heeft zijn Rental Expert- en Elite-software bijgewerkt naar ‘versie 2019’.

Het bedrijf zegt dat door de gebruiker voorgestelde verbeteringen en nieuwe functies om de twee tot drie weken zullen worden geïmplementeerd en beschikbaar zullen worden gemaakt voor alle gebruikers van de software. Versie 2019 bevat door gebruikers ingediende verbeteringen, waaronder factureringssjablonen voor continuering, zodat gebruikers verschillende factureringsscenario’s kunnen aanpassen en onderdelenitems kunnen maken. De schadevergoedingspercentages kunnen nu ook door de klant worden ingesteld en op werkorders of reparatiecontracten ontvangen gebruikers meldingen als hun apparatuur nog onder de garantie valt. Er zijn ook nieuwe functies voor meerdere valuta en meerdere talen.

Met de nieuwe EquipmentWatch-integratie kunnen gebruikers hun artikelspecificaties bijwerken met gegevens van EquipmentWatch, op basis van de fabrikant en het modelnummer van het artikel. Het bedrijf zegt dat het snel en eenvoudig onderzoek mogelijk maakt wanneer klanten details van beschikbare apparatuur, zoals grootte en vermogen, moeten weten. Expert- en Elite-gebruikers kunnen ook alle nieuw geïmplementeerde functies zien in het NetHelp-gedeelte van hun software.

Directeur productontwikkeling David Jensen zei: “We kunnen functies nu zoveel sneller implementeren. Door over te schakelen naar sprintcycli hebben Point of Rental-gebruikers altijd toegang tot de nieuwste functies en de best mogelijke verhuursoftware-ervaring.”

Overig nieuws