Zoomlion lanceert nieuwe modellen

Kantoor en schoolKantoor en school

Zoomlion zal nieuwe modellen lanceren op APEX Asia.

De fabrikant, die vorig jaar officieel zijn hoogwerkerafdeling lanceerde, zal een nieuwe 14 m elektrische knikarmhoogwerker, 20 m elektrische knikarmhoogwerker, 34 m telescoophoogwerker en een low level elektrische schaarhoogwerker presenteren.

Het testen van de productiefaciliteiten begon in oktober vorig jaar en de volledige productie is sinds het begin van dit jaar operationeel. De bestaande schaarmodellen variëren van 4m tot 14m hoogte. Elk model is beschikbaar in hydraulische of elektrische aandrijfopties. En, indien nodig, is er ook de optie van loodzuur- of lithiumbatterijen.

“China verandert en evolueert”

“Het hangt allemaal af van de markt, maar China verandert en evolueert naar meer lithium omdat de kosten omlaag gaan”. Dat zegt David He, verkoop- en marketingdirecteur van Zoomlion’s Aerial Work Platform Machinery Company.

Deze nieuwe technologie valt samen met het wegvallen van traditionele vormen van werken op hoogte, zegt hij. “Steigers hebben een traag rendement en zijn niet veilig. Terwijl AWP’s veilig zijn en gebruikers hun investering snel terug krijgen.”

Overig nieuws