Trackunit en Point of Rental bundelen krachten

Trackunit en Point of Rental hebben een lange-termijn partnerschap aangekondigd om bedrijven die afhankelijk zijn van apparatuurverhuur in staat te stellen taken efficiënter uit te voeren, aldus de bedrijven in een verklaring.

“We gaan verder dan de gezondheid en de locatie van de machine,” zei Jeff Cohen, president van Trackunit. “Door samen te werken met industrieleider Point of Rental, die een vergelijkbare macro-visie deelt en de wens heeft om de industrienormen te verhogen, kunnen we het ecosysteem nog verder verbinden en veel meer dan ooit automatiseren. Het partnerschap maakt een betere klantenservice mogelijk, opent communicatie en zorgt voor transparantie voor alle belanghebbenden. Deze samenwerking is heel logisch.”

Internet of Things

“Technologie verandert de wereld,” zei Wayne Harris, CEO van Point of Rental. “Internet of Things heeft invloed gehad op veel verschillende industrieën. We kijken ernaar uit om IoT naar het volgende niveau van innovatie te brengen met Trackunit.”

De gecombineerde systemen tonen de status van apparatuur voor in-en uithuur, wanneer apparatuur wordt afgeleverd, wanneer deze huur wordt afgeroepen en wanneer deze gereed is voor aflevering. Die informatie, samen met realtime zichtbaarheid van apparatuur, zullen allemaal zichtbaar zijn voor klanten tijdens de huurcontractperiode via een handig klantenportaal om hen te helpen tijd en machinegebruik te beheren.

Overig nieuws