Genie breidt uit in Koeweit

(L-R) Biju Gangadharan en Hamza Melakandy van Bahrah Trading, Mubarak Naser Al Sayer van Al Sayer, Sharbel Kordahi en Gary Cooke van Genie

Genie heeft verhuurbedrijf Bahrah Trading Company aangesteld als distributeur voor Koeweit.

Bahrah is gevestigd in de haven van Shuwaikh en zal Genie hoogwerkers distribueren. Het bedrijf, eigendom van holding Al Sayer, levert apparatuur aan de bouw-, olie- en industriële sectoren.

Sharie Kordahi, verkoopdirecteur van Genie voor het Midden-Oosten: “Samenwerken met Bahrah Trading in Koeweit is onderdeel van een strategische en logische stap om een ​​sterkere positie in de regio Midden-Oosten te ontwikkelen. Als onderdeel van de Al Sayer Holding is Bahrah Trading een solide onderneming met een sterke positie op de markt. Voor Genie betekent het hebben van de juiste partner een lange weg want het reflecteert ook op ons merk. Nu Bahrah Trading deel uitmaakt van ons groeiende regionale netwerk, kunnen klanten erop vertrouwen dat de toegang tot Genie-producten, ondersteund door de responsieve, kwaliteitsvolle service waarop ze vertrouwen, nu veel eenvoudiger is.”

Hamza Melakandy, algemeen directeur van Bahrah Trading, voegde eraan toe: “Voor ons is niet alleen de prijs van de apparatuur die we vertegenwoordigen van belang, maar ook de kwaliteit van het product zelf. Met de toevoeging van een premium merk zoals Genie aan ons concurrerende aanbod, kunnen onze klanten ervan verzekerd zijn dat ze grote waarde voor hun investering krijgen. We zijn blij dat we Genie in Koeweit kunnen ondersteunen met het beste team, zowel op het gebied van verkoop als service na verkoop, in onze markt.”

Overig nieuws