Ahern International opent in Argentinië

ComputerComputer

Ahern Argentinië, gevestigd in Buenos Aires, is de achtste onderneming die Ahern International opent en sluit zich aan bij Ahern Australië, Ahern Canada, Ahern Chili, Ahern Deutschland, Ahern Ibérica, Ahern Ierland en Ahern Japan, en is de tweede Ahern International-entiteit in Latijns-Amerika.

Gericht op het ondersteunen van de Argentijnse markt, is het bedrijf gespecialiseerd in verkoop, service en reserveonderdelen voor Xtreme Manufacturing verreikers, Snorkel hoogwerkers en Ruthmann Bluelift rupshoogwerkers.

Ahern Argentina, dat opereert vanuit een onlangs gerenoveerde faciliteit van 2.000 m² (21.500 vierkante voet) in Tigre, in het noorden van Buenos Aires, heeft een voorraad nieuwe machines en originele OEM-reserveonderdelen. De faciliteit, gelegen aan de Panamericana-snelweg, omvat drie gebouwen, waaronder een showroom en kantoren, magazijn voor reserveonderdelen, werkplaatsen voor inspecties vóór levering, reparaties en herbouw, en opslag voor nieuwe apparatuur, evenals een grote 5.000m² tuin.

Onder leiding van Brody McFarland, vice-president Latijns-Amerika voor Xtreme Manufacturing en Snorkel, heeft Ahern Argentinië een lokaal team van zes mensen in dienst, bestaande uit drie verkoopmedewerkers, een technisch manager, een servicetechnicus en een medewerker van de klantenservice.

McFarland zei: “Na het succes van onze locatie in Ahern Chile die in 2015 werd geopend, was Argentinië de natuurlijke volgende stap voor ons wat betreft de klantvraag. We zijn enorm dankbaar voor de voortdurende, vriendelijke ondersteuning die we hebben ontvangen van onze klanten in dit gebied en hopen dat deze investering ons zal helpen hun verwachtingen verder te overtreffen.”

Matthew Elvin, CEO van Xtreme Manufacturing en Snorkel, voegde eraan toe: “We zijn zeer verheugd dat we ons kunnen vestigen in Argentinië, waar we al een gevestigde en loyale klantenkring hebben. Deze investering is voor de lange termijn, met als doel onze klanten te helpen nog succesvoller te zijn, door de onmiddellijke beschikbaarheid van nieuwe machines en reserveonderdelen, evenals snelle toegang tot technische ondersteuning. Ik wil Brody en het team bedanken voor hun inspanningen bij het opzetten van Ahern Argentinië en deze prachtige faciliteit.”

Overig nieuws