Snorkel meldt verdere vooruitgang

ValentijnValentijn

Hoogwerkerfabrikant Snorkel heeft verdere vooruitgang gemeld op het gebied van omzet en winstgevendheid in het eerste halfjaar van 2019.

De totale inkomsten voor de zes maanden tot eind juni waren bijna 17 procent hoger op $ 112,4 miljoen, terwijl het verlies vóór belastingen van $ 704.000 van vorig jaar werd teruggebracht tot $ 525.000.

Kijkend naar het tweede kwartaal was de omzet bijna 18 procent hoger op $ 60,8 miljoen, terwijl de winst meer dan 75 procent hoger was op $ 1,05 miljoen. Dit ondanks hogere verkoop- en administratiekosten en een significante stijging van afschrijvingen en niet-operationele kosten.

De informatie is opgenomen in een update van de vorige eigenaar Tanfield, die een belang van 40 procent behoudt en fondsen van Tanfield blijft nastreven voor zijn participatie.

Overig nieuws