Ahern Argentinië opent deuren

ValentijnValentijn

Ahern International heeft officieel zijn nieuwe vestiging geopend in Tigre, Argentinië aan de noordkant van Buenos Aires.

Het bedrijf is eerder dit jaar ingetrokken, maar heeft de verhuizing nu afgerond en gelanceerd met een grootse openingsceremonie waaraan ongeveer 100 gasten deelnamen. Het is de tweede Ahern-locatie in Zuid-Amerika, het is de achtste Ahern-distributieactiviteit van het bedrijf wereldwijd, met activiteiten in Australië, Canada, Chili, Duitsland, Spanje, Ierland en Japan. Ze bieden allemaal verkoop-, service- en reserveonderdelen voor Xtreme Manufacturing verreikers, Snorkel-hoogwerkers en Ruthmann Bluelift-spinhoogwerkers.

De opening van Ahern Argentinië

De nieuwe faciliteit bevindt zich op een perceel van 5.000 vierkante meter en omvat drie gebouwen van 2.000 vierkante meter, met een showroom, kantoren, magazijn voor reserveonderdelen, werkplaatsen voor inspecties vóór levering, reparaties en verbouwingen en opslag voor nieuwe apparatuur.

De nieuwe operatie zal worden geleid door vice-president Latijns-Amerika Brody McFarland. McFarland zei: “Na het succes van onze locatie in Ahern Chili die in 2015 werd geopend, was Argentinië de natuurlijke volgende stap voor ons wat betreft de klantvraag. We zijn enorm dankbaar voor de voortdurende, vriendelijke ondersteuning die we hebben ontvangen van onze klanten in dit gebied en hopen dat deze investering ons zal helpen hun verwachtingen verder te overtreffen.”

Matthew Elvin, CEO van Xtreme Manufacturing / Snorkel, voegde eraan toe: “We zijn zeer verheugd dat we ons hebben kunnen vestigen in Argentinië, waar we al een gevestigde en loyale klantenbasis hebben. Deze investering is voor de lange termijn, met als doel onze klanten te helpen nog succesvoller te zijn, door de onmiddellijke beschikbaarheid van nieuwe machines en reserveonderdelen, evenals snelle toegang tot technische ondersteuning. Ik wil Brody en het team bedanken voor hun inspanningen bij het opzetten van Ahern Argentinië en deze prachtige faciliteit.”

Overig nieuws