Mega order voor Magni dealer

ValentijnValentijn

Het Duits verhuurbedrijf en Magni-dealer Gushurst heeft maar liefst 50 Magni-verreikers en hoogwerkers in ontvangst genomen.

De deal omvat verreikers, variërend van 17,5 meter / vijf ton RTH 5.18 Smart tot de 24,6 meter / vijf ton RTH 5.25 SH, die worden geleverd met een reeks hulpstukken, waaronder een platform, haken en lieren. Andere machines zijn onder andere de door Dingli gebouwde elektrische schaarhoogwerkers van de 12 ft ES0607E tot de 45 ft ES1612ECP, en diesel schaarhoogwerkers variërend van 33 tot 65 ft, evenals de MJP11.50 mastboom van 11,2 meter.

Rainer Gushurst, algemeen directeur van Gushurst, zegt: “Magni biedt ons een breed scala aan producten met zijn verreikers van 18 tot 46 meter werkhoogte en zijn hoogwerkers. We zijn overtuigd van de prijs-prestatieverhouding en blijven ons verhuurpark uitbreiden vanwege de grote vraag. Doorslaggevend was de beschikbaarheid van de machines die Magni ons in korte tijd kon leveren.”

Rijngebied optimaal afdekken

Alexander Reisch, verkoopmanager bij Magni Deutschland voegde eraan toe: “Met Mietpark Gushurst hebben we een groot verhuurbedrijf en Magni-dealer, die het complete Magni-productassortiment in zijn verhuur- en verkooppark heeft. Dankzij de snelle en goed voorbereide service kunnen we het Rijngebied optimaal afdekken in verkoop, service en verhuur.”

Mietpark Gushurst is gevestigd in Iffezheim, in de buurt van Baden-Baden, en heeft een vloot van meer dan 400 machines, waaronder hoogwerkers, schaarhoogwerkers, opleggers, autohoogwerkers en verreikers. Het bedrijf is ook lid van PartnerLift, de nationale alliantie van onafhankelijke regionale autoverhuurbedrijven.

Overig nieuws