Cargotec stelt ‘VP Duurzaamheid’ aan

ValentijnValentijn

Het moederbedrijf van Hiab en Kalmar heeft Päivi Koivisto benoemd tot vice-president duurzaamheid vanaf 23 september.

Ze komt van UPM Communications Papers, waar ze de afgelopen 20 jaar heeft gewerkt, nadat ze bij het bedrijf kwam werken als milieuanalist en naar prestaties keek. Onlangs was ze directeur duurzaamheid.

In haar nieuwe functie rapporteert ze aan senior vice president communicatie Carina Geber-Teir, die zei: “Bij Cargotec zijn we ervan overtuigd dat een winstgevend en duurzaam bedrijf ethische en duurzame manieren van werken vereist. Päivi heeft een solide track record van een industrie waar deze kwesties jarenlang met vastberadenheid zijn ontwikkeld. Ik ben blij haar te mogen verwelkomen bij Cargotec. Haar passie voor en expertise in duurzaamheid maken haar perfect geschikt om Cargotec’s duurzaamheidsacties naar een steeds hoger niveau te tillen.”

Overig nieuws