Nagano hoogwerkers betreden Europa

ValentijnValentijn

De in Japan gevestigde hoogwerkerfabrikant Nagano heeft zijn eerste machines in Europa gelanceerd na twee jaar voorbereiding.

In juli werden de rupshoogwerkers geleverd aan distributeur Pfeifer Heavy Machinery in Nederland, en vanaf daar aan nieuwe eigenaren. En vorige week arriveerde een levering van de machines bij de tweede officiële distributeur van de fabrikant, Europe Vertimac. Controles vóór aflevering van de machines zijn uitgevoerd en deze zijn onderweg naar klanten.

Eerder was Negano de OEM voor Aichi’s rupshoogwerkers die in Europa werden verkocht tot het contract in 2016 werd beëindigd, waarna het bedrijf besloot alleen verder te gaan. Dit terwijl het bedrijf in Japan zijn apparatuur altijd heeft verkocht onder de merknaam Negano.

Opleiding

Technisch personeel uit Nagano bezocht Pfeifer om twee dagen intensieve training over de machines te geven. “Nagano heeft after sales-ondersteuning bovenaan de lijst met prioriteiten gezet”, zegt een woordvoerder, “daarom zijn we druk bezig geweest met het geven van technische training aan onze dealers. Ze zijn volledig op de hoogte van Nagano-machines en kunnen de beste klantenservice bieden.”

Overig nieuws