Snorkel breidt uit naar Letland

ValentijnValentijn

Hoogwerkerfabrikant Snorkel heeft Latteps, een bedrijf voor industriële bouwdiensten, aangesteld als officiële distributeur in Letland.

Henrik Skibsted, Snorkel-territoriummanager voor Scandinavië, zei: “Met Latteps betreedt Snorkel de Letse markt met een zeer sterke en gevestigde partner. Ze werken al nauw samen met onze bestaande Estse en Finse distributeur en hebben een grondige kennis van hoogwerkers en de hoogwerkermarkt.”

Snorkels territoriummanager voor Scandinavië, Henrik Skibsted (midden), met Latteps Chief Business Development Officer, Arturs Kavinskis (rechts) en Latteps-verkoopmanager Elina Kavinska (links).

Arturs Kavinskis, Chief Business Development Officer van Latteps, ondertekende de officiële distributeursovereenkomst tijdens een recent bezoek aan de Europese productiefaciliteit van Snorkel in het VK. Bij het ondertekenen van het contract zei Kavinskis: “We zijn onder de indruk van de complete productlijn van Snorkel waarmee we ons op een breed scala van klanten en sectoren kunnen richten, wat een aanzienlijke zakelijke mogelijkheid biedt.”

Latteps heeft ook een nieuwe verkoopmanager aangesteld, die zich toelegt op de verkoop en marktontwikkeling voor Snorkel hoogwerkers in Letland.

Overig nieuws