IPAF vraagt fabrikanten om toezegging gebruik harnas

ValentijnValentijn

Fabrikanten worden uitgenodigd om een ​​toezegging te doen om ervoor te zorgen dat alle bedieners van hoogwerkers het juiste harnas gebruiken tijdens werkzaamheden.

De speciale ondertekening, georganiseerd door IPAF op 5 september op de BICES-tentoonstelling in Beijing, China, zal een massale toezegging vernieuwen en versterken die is ondertekend op de IPAF Asia Conference & Showcase in 2017 in Changsha, China. Dit jaar zullen de bedrijven Sinoboom, Dingli, JLG, Terex AWP – Genie, Haulotte, Zoomlion, Sany, LGMG, JiangHe en Shandong Chufeng deelnemen.

BaiRi, de Chinese vertegenwoordiger van IPAF, merkte op: “We hebben al de ondersteuning van IPAF-leden om het juiste type volledige lichaamsharnas en verstelbare valbeveiligingslijn beschikbaar te maken voor alle bedieners van hoogwerkers in China en de rest van de regio. Deze belofte is een hernieuwing van die verplichting en om ervoor te zorgen dat de bedieners goed zijn opgeleid en het belang begrijpen van het te allen tijde en op de juiste manier dragen van een harnas.

Valgevaar belangrijkste oorzaak letsel

“Het is belangrijk dat alle bedieners en inzittenden van hoogwerkers een harnas dragen conform de richtlijnen in IPAF’s wereldwijde H1: valbeveiliging in technische richtlijnen van MEWP’s, die onlangs is bijgewerkt en beschikbaar is in meerdere talen, waaronder Engels en vereenvoudigd Chinese. Dit is belangrijk omdat valgevaar uit hoogwerkers volgens IPAF’s wereldwijde ongevallenrapportage en -analyse via www.ipaf.org/accident nog steeds een van de belangrijkste oorzaken is van ernstig letsel en dodelijke slachtoffers bij het gebruik van hoogwerkers.”

Overig nieuws