Nieuwe faciliteit in Hamburg voor Liebherr

Kantoor en schoolKantoor en school

De divisie Maritiem van Liebherr heeft een nieuw verkoop- en servicecentrum geopend in Hamburg, Noord-Duitsland.

De nieuwe faciliteit, gelegen in de haven van Kuhwerder, bevindt zich op een 11 hectare groot terrein en beschikt over 2.160 vierkante meter workshops, 1.080 vierkante meter opslagruimte en een kantoorgebouw met vier verdiepingen met 3.750 vierkante meter ruimte voor zowel kantoren als vergaderzalen, samen met 10.000 vierkante meter harde tuinruimte. Het is bereikbaar vanaf de snelweg, het spoor, het openbaar vervoer en heeft drie kades aan het water.

De faciliteit ondersteunt mobiele haven-, scheeps- en offshore-kranen, evenals duty cycle rupskranen, en dient tevens als hub voor verhuur- en terugkoopmachines.

Jörg Schmidt van Liebherr zei: “We investeren in een locatie die op lange termijn groeipotentieel biedt in verschillende richtingen. Vanwege de logistieke vereisten is de haven in Hamburg onze centrale hub voor verhuur en inkoop van machines, evenals voor alle soorten reparaties voor de Europese regio.”

Overig nieuws