Dave Hubbell wordt vice-president bij MEC

ValentijnValentijn

MEC Aerial Work Platforms heeft veteraan Dave Hubbell benoemd tot vice-president CAT Rental accounts in Noord-Amerika.

Zijn primaire focus in zijn nieuwe rol wordt het versterken van de partnerships van MEC met specifieke grote accounts, waaronder het CAT Rental winkelnetwerk.

Hij treedt in dienst na bijna 35 jaar werkzaam geweest te zijn bij Genie, recentelijk als vice-president van de nationale rekeningen. Hij trad in 1984 in dienst bij Genie als regionale verkoper voor de Mid-Atlantische en Mid-West regio’s. In 1998 werd hij gepromoveerd tot vice-president met de taak een verkoopteam te leiden om een ​​relatie te ontwikkelen met Caterpillar-dealers in de Verenigde Staten en Canada en met de Pape Group in het westen. In 2017 werd hij gepromoveerd tot zijn meest recente rol.

MEC-president David White zei: “MEC blijft zijn verkoopteam uitbreiden met ongelooflijk getalenteerde, ervaren en energieke professionals. We zijn verheugd Dave te mogen verwelkomen in ons team.”

Pat Witte, Vice President Global Sales & Business Development van MEC, voegde eraan toe: “Ik heb meer dan 15 jaar rechtstreeks met Dave samengewerkt en zijn kennisniveau van de hoogwerkerbranche is ongeëvenaard. Dit in combinatie met zijn diepgewortelde relaties binnen het CAT Rental-netwerk is van grote waarde voor de MEC-familie en dient om ons engagement te versterken om persoonlijke service op wereldniveau te bieden.”

Overig nieuws