APEX Azië bezoekersregistratie geopend

ValentijnValentijn

Degenen die APEX Azië willen bijwonen, dat in oktober van dit jaar plaatsvindt in Shanghai, China, kunnen zich nu gratis registreren.

De tweede APEX Azië-show zal een verdubbeling qua grootte zijn van het eerste evenement in 2017, inclusief een nieuwe buitenruimte, wat betekent dat er genoeg te zien is voor bezoekers. Meer dan 55 merken hoogwerkers, componenten en hoogwerkergerelateerde leveranciers hebben hun deelname bevestigd, waardoor APEX Azië dit jaar de grootste verzameling hoogwerkerapparatuur ooit op één site in Azië is.

De tentoonstelling vindt plaats in het Shanghai New International Expo Center (SNIEC) van 23 tot 26 oktober 2019 en bevindt zich opnieuw op dezelfde locatie als de CeMAT Asia material handling showcase. De International Rental Conference (IRC) wordt gehouden op 22 oktober, de dag vóór de show.

APEX Azië zal worden gehouden in Hal N1 en het aangrenzende buitengebied binnen CeMAT Azië, met vrij verkeer van bezoekers tussen de twee shows. CeMAT Asia is de grootste handelsbeurs van Azië voor intralogistiek en supply chain management en trekt meer dan 98.000 bezoekers. Veel van deze zijn kopers en gebruikers van hoogwerkers in de fabrieks- en industriële onderhoudssector.

Registreren kan via deze link.

Overig nieuws