Snorkel breidt verkoopteam uit

ValentijnValentijn

Snorkel heeft Romain Muller aangesteld als territoriumbeheerder voor Frankrijk, de Benelux en West-Afrika.

In zijn nieuwe functie zal Muller in Frankrijk gevestigd zijn en verantwoordelijk zijn voor het identificeren en ontwikkelen van nieuwe zakelijke kansen, evenals het nauw samenwerken met het bestaande dealernetwerk van Snorkel. Muller werkte hiervoor bij Elevateur, Frankrijk, waar hij vier en een half jaar international business developer is geweest. Daarvoor was hij internationaal verkoopcoördinator voor de luchtvaartdivisie van olie- en energiebedrijf Total.

Romain Muller

Hij begon zijn carrière in 2010, als exportassistent bij kledingfabrikant Pull-In, verhuisde naar Total in 2013 als marketing- en communicatiecoördinator voor de luchtvaartdivisie, en werd het jaar daarop gepromoveerd tot internationale verkoopcoördinator. Romain zei: “Ik ben heel blij om bij Snorkel te komen in deze opwindende tijd in hun ontwikkeling. Deze nieuwe rol past uitstekend bij me en ik kijk ernaar uit om mijn ervaring en ideeën naar onze klanten en dealers in deze regio te brengen.”

Chief executive Matthew Elvin voegde eraan toe: “We zijn verheugd Romain bij Snorkel te verwelkomen. Hij heeft een bewezen staat van dienst op het gebied van verkoopontwikkeling en een sterke wens om excellentie te leveren tijdens de volledige klantreis, van het eerste contact tot de ondersteuning na verkoop. Deze aanpak is van cruciaal belang voor ons succes op de lange termijn, en ik heb er alle vertrouwen in dat Romain onze verwachtingen zal kunnen overtreffen en onze bestaande klanten- en dealerbasis beter van dienst kan zijn, terwijl ook nieuwe kansen worden ontwikkeld.”

Overig nieuws