Genie benoemt Georgische dealer

ValentijnValentijn

Genie heeft Elite Motors in Tbilisi aangesteld als distributeur voor Georgië. 

Elite Motors, opgericht in 2007, distribueert een breed scala aan bouwmachines van fabrikanten zoals Liebherr, Wacker Neuson en Volvo. Het bedrijf zal verantwoordelijk zijn voor het volledige assortiment hoogwerkers en verreikers. Genie-verkoopmanager voor Turkije en de Kaspische Zee-regio Okan Acar zei: “Dankzij deze nieuwe samenwerking hebben klanten in Georgië nu eenvoudig toegang tot het volledige assortiment van Genie-producten en onderdelenondersteuning in een groeiende markt. We hebben alle vertrouwen hierin en weten hoe het Elite Motors-team kan voldoen aan de behoeften van klanten in een sector met veel potentieel.”

Sterke stijging van nieuwbouwprojecten

Elite Motors general manager As Zviad Antelidze voegde toe: “In Georgië neemt het toerisme een hoge vlucht en tegelijkertijd ervaren we een sterke stijging van nieuwbouwprojecten, waaronder een enorm aantal supermarktketens en winkelcentra. Naast hun constructie moeten deze voorzieningen onderhouden worden met de juiste apparatuur. Tot nu toe domineerden opkomende Chinese merken hier. Dankzij onze nieuwe distributieovereenkomst met Genie kunnen klanten nu profiteren van de 53 jaar ervaring en voortdurende innovatie van een wereldwijd toonaangevend merk. We zijn ervan overtuigd dat vlooteigenaren snel zullen beseffen dat ze veel te winnen hebben bij het kiezen van Genie, ondersteund door onze lokale ondersteuning, om op lange termijn de vruchten te plukken van een hoog investeringsrendement.”

Overig nieuws