Nieuwe president voor Skyjack

Ken McDougall
ValentijnValentijn

Skyjack heeft Ken McDougall aangesteld als president ter vervanging van Brad Boehler, die een nieuwe functie bij Linamar heeft gekregen.

Boehler werd in 2011 benoemd tot interim-president van Skyjack, voorheen vice-president van engineering, met een korte toevoeging van de rol van vice-president verkoop en marketing aan zijn taken. Begin 2012 werd hij bevestigd in de rol van president en heeft sindsdien het bedrijf geleid, met inkomsten die jaar na jaar groeien. Hij is ook de huidige president van de International Powered Access Federation (IPAF).

De verklaring van Skyjack zegt niks over de nieuwe rol van Boehler binnen Linamar: “Brad Boehler heeft per direct een functie aanvaard bij Linamar, het moederbedrijf van Skyjack. Brad speelde een integrale rol bij het opzetten van Skyjack voor het succes en de groei die ze de afgelopen jaren hebben doorgemaakt en ze zijn hem dankbaar voor zijn leiderschap.”

“Ken McDougall, die eerder Skyjack-president was, zal opnieuw de positie innemen en het momentum voortzetten dat heeft bijgedragen aan de positie als een van ‘s werelds toonaangevende OEM’s. McDougall heeft diepgaande kennis van de bedrijfswaarden van Skyjack, de industrie en hun klanten, waardoor hij de ideale kandidaat is om de leider in de sector te worden.”

Overig nieuws