Ahern opent Spaanse faciliteit

ValentijnValentijn

Ahern International heeft officieel zijn nieuwe faciliteit geopend in Madrid, Spanje, bekend als Ahern Ibérica.

Ahern Ibérica bedient klanten in Spanje en Portugal en zal verkoop, service en reserveonderdelen leveren voor Snorkel-hoogwerkers en verreikers. De nieuwe faciliteit van 2.000 vierkante meter is volledig gerenoveerd en omvat een magazijn van 700 vierkante meter voor nieuwe machineopslag, een inspectie van 800 vierkante meter vóór de levering, reparaties en verbouwingen, evenals een speciale reserveonderdelenopslag met inlooponderdelen. De faciliteit herbergt ook een speciale trainingsruimte en kantoren, samen met conferentie- en vergaderzalen.

Onder leiding van directeur Enrique García Delgado heeft het bedrijf zeven medewerkers in dienst, waaronder een medewerker van de klantenservice, verkoopmanagers voor Noord- en Zuid-Spanje, een coördinator van reserveonderdelen, een technisch manager en een servicetechnicus. Het grote openingsevenement vond vorige week plaats in de nieuwe faciliteit met ongeveer 100 klanten en leveranciers. Het evenement omvatte rondleidingen, machinedemonstraties en een officiële openingsceremonie.

García Delgado zei: “Dit is een opwindend moment voor zowel Ahern als Snorkel, omdat we onze eerste direct in handen zijnde onderneming hier in Spanje officieel openen. Ik ben ongelooflijk trots op het harde werk en de toewijding die ons nieuwe team heeft getoond om deze fantastische faciliteit klaar te maken voor de lancering, en ik hoop dat onze gewaardeerde klanten vandaag kunnen zien dat we echt klaar zijn om hen te ondersteunen.”

Snorkel-topman Matthew Elvin voegde eraan toe: “Spanje is een belangrijke markt voor Snorkel en het is met veel plezier dat we vandaag dit nieuwste Ahern International-filiaal officieel hebben geopend. We zijn toegewijd om onze klanten in deze regio volledig te ondersteunen en hebben zwaar geïnvesteerd in het beschikbaar stellen van nieuwe machines, reserveonderdelen en technische service, en er staat een toegewijd team klaar om service van wereldklasse te leveren.”

Overig nieuws