Boehler blijft IPAF-president

Brad Boehler

Brad Boehler blijft IPAF-president, dat heeft hij bevestigd aan Access, Lift & Handlers.

Het nieuws komt na de aankondiging van zijn vertrek bij Skyjack en moederbedrijf Linamar. Ken McDougall heeft zijn rol overgenomen als Skyjack President. “Linamar bracht veranderingen aan en bood me een bedrijfspositie aan,” zei Boehler, “maar ik besloot dat dit niet was wat ik wilde doen. Ik wil doorgaan en nieuwe kansen en uitdagingen zoeken. Er zijn een aantal prospects waarin ik geïnteresseerd ben en naar kijk, maar ik ga niet meteen iets doen.”

Boehler, die nog steeds lid is van het IPAF-lid Serious Labs, zei dat hij zich volledig inzet om zijn ambtstermijn als president van IPAF te voltooien. Hij zal ook zijn verantwoordelijkheden bij de Association of Equipment Manufacturers (AEM) voortzetten, waar hij actief is in verschillende AEM-werkcomités en voorzitter is van de AEM Canada Working Group. Hij werd in 2017 AEM-directeur genoemd.

“Ik heb veel voor de industrie als geheel kunnen doen en ik wil betrokken blijven bij de hoogwerkerindustrie”, aldus Boehler.

Overig nieuws