Custom Equipment lanceert gemodificeerde PA-130

Kantoor en schoolKantoor en school

De Amerikaanse fabrikant van low level hoogwerkers, Custom Equipment, heeft een gemodificeerde versie van de 4,9 meter PA-1030 push around gelanceerd.

Ontworpen met het oog op toepassingen in textielfabrieken, heeft de speciale machine een iets smallere totale breedte op iets minder dan 750 mm, terwijl het platform een ​​stuk slanker is dan de standaardmachine op 457 mm, waardoor het gemakkelijk in smalle gangpaden en ruimtes kan bewegen. Hierdoor is de machine geschikt om de apparatuur voor verwarming en ventilatie te reinigen. De machine heeft een totaalgewicht van 405 kg, wat bijzonder nuttig is gebleken, aangezien de meeste fabrieken vloeren hebben die gevoelig zijn voor hoge belastingen. De maximale platformcapaciteit is 240 kg.

De gemodificeerde PA-1030

De hoogwerkers kunnen worden uitgerust met een Absorbent Glass Mat (AGM) -accu, waardoor regelmatig onderhoud vrijwel is uitgesloten, met een volledig automatische lader. Extra functies zijn onder meer een gereedschapshouder, onderdelenlade, USB-laders op het platform, achterwielen met totale vergrendeling en auto-lock remmen op de voorwielen.

Chief Executive Terry Dolan zei: “Hy-Brid Lifts is nooit een product van mij geweest. Elke hoogwerker die we ontwerpen is geïnspireerd op persoonlijke ervaring en feedback van klanten. Het is echt doelgerichte innovatie die is gebouwd om onze klanten veiliger en productiever te houden.”

Overig nieuws