Nieuwe directeur voor Boels

ValentijnValentijn

De Nederlandse internationale verhuurgroep Boels heeft Asif Latief aangesteld als directeur van haar Britse vestiging.

Hij neemt het roer over van Chris Haycocks, die eind januari 2020 samen met Scott Mulley Boels UK zal verlaten. De overdracht van activiteiten en verantwoordelijkheden zal in de eerste helft van januari plaatsvinden.

Latief treedt toe tot het bedrijf vanuit A-Plant, de Britse divisie van Ashtead. Hij heeft een aantal senior managementposities bekleed bij A-Plant sinds hij bij het bedrijf in 2002 begon, waaronder verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van strategische accountverkopen, bedrijfsontwikkeling, marketing, prijsstelling, klantervaring, centrale callcenteractiviteiten en meest recent als marketing directeur.

Boels-topman Pierre Boels zei: “Ik ben verheugd Asif te mogen verwelkomen bij het Boels-team, we hebben ambitieuze plannen voor onze Britse activiteiten omdat we een cruciaal punt bereiken in onze strategie om een ​​nationale verhuurder te worden. Zijn uitgebreide ervaring in combinatie met zijn kennis van de verhuurmarkt voor apparatuur zal van onschatbare waarde zijn als we onze groei willen versnellen.”

Latief voegde eraan toe: “Boels heeft een uitstekende reputatie in heel Europa en ik ben heel blij dat ik in zo’n opwindende tijd mee kan doen. Als familiebedrijf heeft het een aantal waarden die bij mij resoneren, met name de focus op het ontwikkelen van de mensen om de beste te zijn die ze kunnen zijn, het leveren van een hoge klantervaring, en dit alles ondersteund door een solide investeringsprogramma om het bedrijf te laten groeien. Het doel is om een ​​toonaangevende speler te zijn op de Britse huurmarkt en ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van die reis.”

Overig nieuws