Haulotte opent Californische vestiging

ValentijnValentijn

Haulotte Noord-Amerika heeft een nieuw filiaal geopend in Long Beach, Californië.

Het bedrijf opende officieel de nieuwe faciliteit met een open dag voor ongeveer 20 klanten. Het evenement begon met een receptie en diner, terwijl presentaties de volgende dag de aanstaande wijzigingen in de ANSI-normen behandelden, samen met een aantal workshops en een rondleiding door de nieuwe faciliteit.

Carlos Hernandez, regiomanager van Noord-Amerika, zei: “We zijn verheugd om eindelijk de opening van ons Long Beach-filiaal hier in Californië aan te kondigen. De opening maakt al enkele jaren deel uit van ons strategisch plan om klanten, vooral die aan de westkust, beter van dienst te kunnen zijn. ”

Shawn Boone, algemeen directeur van de VS, voegde eraan toe: “Het evenement was een succes en we waren blij dit moment te delen met enkele van onze topklanten. De opening van deze vestiging onderstreept verder Haulotte’s toewijding aan de Noord-Amerikaanse markt en ons streven naar klanttevredenheid. We hopen dat de nieuwe vestiging klanten in de westkust beter zal faciliteren en ons bestaande Noord-Amerikaanse hoofdkantoor in Virginia Beach, Virginia zal ondersteunen. Een van de belangrijkste doelen van het openen van het filiaal in Long Beach is het verminderen van de transittijd. We zullen machines rechtstreeks vanuit onze productiefaciliteiten in het buitenland naar de haven van Long Beach importeren, naast onze fabriek in Archbold, Ohio.”

Overig nieuws