Sunbelt neemt King over

De Noord-Amerikaanse vestiging van Ashtead, Sunbelt Rentals heeft King Equipment, een verhuurbedrijf voor hoogwerkers, overgenomen.

King, gevestigd in Californië, werd in 2007 opgericht door eigenaar Ernie Quijada, met een focus op het leveren van hoogwerkers in de noordelijke regio van Los Angeles. Het heeft ook een locatie in Colton, in het noordoostelijke deel van het gebied.

Het bedrijf bedient een breed scala aan klanten, waaronder elektrische, constructiestaal, sanitair en HVAC-aannemers, evenals de bouwsector en openbare nutsbedrijven.

Sunbelt zei: “We zijn verheugd om King Equipment te verwelkomen in het Sunbelt Rentals-team. Deze opwindende ontwikkeling vergroot de voetafdruk van Sunbelt Rentals in Californië en biedt King’s gewaardeerde klanten toegang tot een meer divers product- en serviceaanbod. Met de toevoeging van deze nieuwe General Tool- en Aerial Work Platform-locaties in Californië, kan Sunbelt Rentals de grotere Los Angeles-markt beter bedienen door een effectieve huuroplossing te bieden voor elk project of werk, inclusief infrastructuur, woningbouw of commerciële bouw, faciliteitsonderhoud of huiseigenaar applicaties.”

Quijada voegde eraan toe: “Sunbelt is een opwindende kans voor de klanten van King en een geweldige culturele fit voor onze mensen. Het bundelen van krachten geeft ons de mogelijkheid om onze klanten met meer apparatuur te bedienen en biedt onze mensen ook veel mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en verrijking.”

Overig nieuws