MCS breidt uit in Duitsland

Kantoor en schoolKantoor en school

MCS Rental Software heeft een nieuw kantoor geopend in Düsseldorf, Duitsland. De gespecialiseerde softwareleverancier zei dat de oprichting van de nieuwe vestiging onderdeel was van zijn langetermijngroeistrategie.

De Duitse vestiging zal softwareoplossingen en -diensten leveren aan de regionale en lokale klanten van het bedrijf, en volgens Guy van der Knaap, Managing Director van MCS, zal dit een strategische basis zijn. Guy van der Knaap zei: “De timing is perfect en dit nieuwe kantoor brengt ons niet alleen veel dichter bij onze bestaande lokale klanten, maar stelt ons ook in staat ons aanbod en diensten aan nieuwe klanten verder uit te breiden.”

MCS zei dat het de afgelopen 12 maanden in heel Europa sterk was gegroeid. Hoogwerkerverhuurbedrijf Bigman heeft onlangs MCS gekozen als aanbieder van verhuursoftware. Bigman zei dat de vorige verhuursoftware-oplossing verouderd was en, behalve dat deze onnauwkeurig was in de bewaking van het voorraadniveau, beperkt was in zijn functionaliteit.

Maximillian Harrasser, Managing Director van Bigman: “Onze vorige oplossing had geen mobiele mogelijkheden en we wilden dat onze chauffeurs mobiele apps zouden gebruiken om papierwerk te verminderen. Na enkele demo’s van MCS wisten we dat het goed bij ons zou passen. Wat ons aansprak, naast het feit dat het een uitgebreide softwareoplossing had, was zijn meertalige mogelijkheden en zijn brede ervaring in het bedienen van de internationale verhuurgemeenschap.”

Bigman, die op weg is naar papierloze operaties, zei dat sinds de overstap naar MCS de print- en papierkosten al waren verlaagd. Over de smartphone-oplossing van MCS zei Harrasser: “Transport Mobile-app betekent dat we op het laatste moment afhaalverzoeken rechtstreeks naar de smartphone van de chauffeur kunnen sturen en deze aan hun geplande route kunnen toevoegen, waarbij de chauffeur de digitale handtekening voor het bewijs van aflevering of afhaling vastlegt , allemaal zonder papier. We besparen tijd omdat de chauffeur niet hoeft terug te keren naar het depot om papierwerk te verzamelen en dat bevredigt onze klanten tegelijkertijd.”

Overig nieuws