Gewonde na val uit schaarhoogwerker

Een man raakte gisteren ernstig gewond na een val uit een schaarhoogwerker op een YMCA-locatie in Wichita Falls, Texas.

Uit een lokaal rapport blijkt dat de man ongeveer 10 meter was gevallen nadat de hoogwerker leek te kantelen. Hij werd met een aantal botbreuken naar het ziekenhuis gebracht. De man was bezig met de bouw van een nieuwe sporthal. Er waren een aantal ruwterrein- en schaarhoogwerkers aanwezig, samen met een paar hoogwerkers en verreikers.

Brandon Brown van de YMCA gaf een verklaring af die zei: “Eerst en vooral gaan onze gedachten en gebeden uit naar de gewonde man. Op dit moment onderzoeken we het ongeval en wat de oorzaak zou kunnen zijn. Veiligheid is onze eerste prioriteit, en dit zal onze focus blijven als ons project  verder gaat. We zijn de hulpverleners dankbaar voor hun snelle reactie en uitstekende zorg.”

Overig nieuws