Sinoboom lanceert hoogste knik-telescoophoogwerker

Kantoor en schoolKantoor en school

Sinoboom zal morgen de 153ft (48,6 meter) GTZZ46J knikarmhoogwerker lanceren, die volgens hem de knikarmhoogwerker met het hoogste bereik op de markt is.

Met een werkhoogte van 48,6 meter, 25,5 meter reikwijdte en een maximale capaciteit van 455 kg zijn de prestaties indrukwekkend te noemen. De nieuwe hoogwerker heeft een driedelige telescopische lagere giek en drie-sectie giek met een knik-telescoop jib – dezelfde algemene configuratie als de JLG 1500.

Het chassis lijkt ook erg op dat van de JLG 1500AJP en de grote ZX- en SX-modellen van Genie, die enkele jaren geleden het onderwerp van enkele patentgerelateerde problemen waren.

In dit stadium houdt het bedrijf verdere details van de nieuwe machine stil, hoewel het bekend is dat het vierwielaandrijving en vierwielbesturing heeft en een volledig telematicasysteem met diagnose op afstand zal omvatten.

Overig nieuws