Kinglift presenteert zelfnivellerende schaarhoogwerker

Kantoor en schoolKantoor en school

De Chinese fabrikant Kinglift, die voor het eerst op APEX Azië exposeerde, presenteerde haar nieuwe zelfnivellerende, schaarhoogwerker op rupsbanden.

Het bedrijf heeft drie modellen in de nieuwe crawler-familie – de QYLZ06, QYLZ08 en QYLZ10 met platformhoogten van respectievelijk 8 m, 10 m en 12 m. Kinglift produceert al vijf jaar hoogwerkers en is momenteel op zoek naar CE- en ANSI-standaardcertificering voor zijn machines, zodat het de Noord-Amerikaanse markt kan betreden, vertelde de fabrikant tijdens APEX Azië. Het doel is om binnen het volgende jaar producten in de VS te introduceren.

Kinglift biedt een scala aan hoogwerkermaterieel, waaronder zelfrijdende schaarhoogwerkers en knik-telescoophoogwerkers en produceert ruim ¥ 2,3 miljard aan producten per jaar.

Overig nieuws