MCS verhuursoftware ondersteunt groeiplannen van Hoogwerkservice

Luuk van der Hoek, Managing Director bij Hoogwerkservice
Kantoor en schoolKantoor en school

Hoogwerkservice is een hoogwerkerbedrijf gespecialiseerd in de verhuur, de verkoop en het onderhoud van hoogwerkers. Het bedrijf heeft gekozen voor de verhuursoftware van MCS voor het beheer van zijn bedrijfsprocessen.

Voorheen ondervond het bedrijf problemen met het efficiënt coördineren van zijn huurprocessen, het bijhouden van de prestaties van zijn apparatuur en het visualiseren van de activiteiten in de verschillende depots. Luuk van der Hoek, Managing Director bij Hoogwerkservice, beschrijft waar hij op lette toen hij op zoek was naar een verhuursoftwarepartner voor de lange termijn, voor het verbeteren van de workflow en de klantenservice en het bijhouden van de prestaties van de apparatuur.

Bekijk de onderstaande video:

MCS verhuursoftware

De verhuursoftware van MCS is erop gericht het leven voor verhuurbedrijven over de hele wereld gemakkelijker te maken. MCS ontwikkelt al meer dan 35 jaar een uitgebreide ERP-softwareoplossing die het end-to-end verhuurproces beheert en omslachtige papieren processen elimineert die overblijven van oudere oplossingen of handmatige systemen.

MCS is zeer vooruitstrevend op het gebied van klantenservice en ontwikkelt duurzame partnerschappen met zijn klanten, en helpt hen om hun doelen en groeiambities te bereiken. Met een sterke toewijding aan innovatie en input via een onafhankelijke gebruikersgroep loopt de verhuursoftware van MCS continu voorop. Door nieuwe technologieën te omarmen kunnen bedrijven innovatie gebruiken om de uitdagingen van de toekomst het hoofd te kunnen bieden.

Bekijk meer informatie over MCS: www.mcsverhuursoftware.nl

Overig nieuws